Enatural K

+ Free Shipping

GARANTİ EDİLEN İÇERİK

  • Organik Madde                                              %11
  • Toplam Azot                                                    %3
  • Nitrat Azotu                                                     %3
  • Suda Çözünür Fosfor PentaOksit (P₂O₅)   %3
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O)      %30
  • Maksimum Klor %9
  • pH Aralığı 4-6

 

BitkiUygulamaYapraktanTopraktan
Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Mısır

Kardeşlenme başlangıcından son suya kadar (dane suyu) uygulama yapılır.

400-500 ml/100 lt su2-4 lt/da (Püskül öncesi veya hemen sonrası aralığında uygulama yapılır.)
Şeker pancarı, Havuç, Soğan, AyçiçeğiToprak altı kök kısmında gelişmenin başladığı dönemden hasat öncesine kadar uygulama yapılır.400-600 ml/100 lt su4-6 lt/da (Soğanda baş irileşmesi, şeker pancarı ve havuçta toprak altı kısmında enine büyümenin başladığı dönem, ayçiçeğinde de çiçeklenmenin sona ermesi dane içi su dolumda iken uygulamalar yapılır.)
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, Karpuz, KavunMeyve tutumu ile birlikte hasat öncesine kadar uygulama yapılır.300-400 ml/100 lt su6-8 lt/da (Meyve tutumu iç doldurma renk ve kuru madde artışı olan dönemlerde 1.5-2 lt/da olacak şekilde 3-5 defa uygulama yapılır.)
Marul, Tere, Maydanoz, RokaDikim ile veya tohumdan çıkış ile hasada kadar 2-4 uygulama yapılır.300-400 ml/100 lt su2-4 lt/da (Yaprak çapı artmaya başladığı dönem ile hasat öncesine kadar 1.5-2 lt/da 2-3 uygulama yapılır.)
Meyve AğaçlarıÇiçeklenme ile birlikte meyve olgunlaşma dönemine ve hasat sonrasına kadar uygulama yapılır.200-300 ml/100 lt su6-8 lt/da (Meyve ceviz iriliğinde iken, renk oluşum dönemi ve olgunlaşma dönemi olmak üzere 1.5-3 lt/da 3-4 uygulamada tatbik edilir.)
PatatesDikimden 45-50 gün sonra 1. uygulama 15 gün sonra 2. uygulama yapılır.400-600 ml/100 lt su6-8 lt/da (Yumru oluşum, kritik kütle artışı ve hasat öncesi olmak üzere 2-3 lt/da 3-4 uygulama tatbik edilir.)
Baklagiller (Fasulye, Mercimek, Bezelye, Bakla, Soya fasulyesi)2-4 yapraklı devrede (1. çapa dönemi) çiçeklenme ve bakla bağlama dönemine kadar uygulama yapılır.400-600 ml/100 lt su3-5 lt/da (Bakla bağlama dane irileşme dönemleri başta olmak üzere fizyolojik oluşuma kadar uygulama 1.5-2 lt/da 2-3 defa tatbik edilir.)
Yem bitkileri (Yonca, Fiğ, Adi ve Macar fiğ, Üçgül, Sorgun, Mera bitkileri)Çıkış ile birlikte gelişme dönemi boyunca uygulamalar yapılır.300-500 ml/100 lt su4-6 lt/da (Biçim öncesi kalite ve kuru madde içeriğini arttırmak için uygulama yapılır. Yonca da her biçim öncesi 1.5-2 lt/da uygulama tatbik edilir.)

 

NPK’ LI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE

  • Formülasyon ve hammadde kalitesi ile bitki bünyesine girişi en hızlı ve yüksek alınımı ile etkili bir potasyum kaynağıdır.
  • Bitki besin elementlerinin ve fotosentez ürünlerinin taşınmalarını sağlar.
  • Protein kapsamını arttırır.
  • Bitkilerde su kaybını ve solmayı yüksek oranda önler.
  • Meyvelerin renk, irilik, ağırlık, tat ve aromalarına olumlu etki yapar.
  • Depolamada ağırlık kaybının az olmasını, pazarlama ve taşıma sırasındaki kaybı minimuma indirerek kaliteyi arttırır.
  • Bitkilerde yatmayı önler, soğuğa dayanıklılığı arttırır, eş zamanlı büyümeyi sağlar.
  • Azotun etkinliğini arttırır.
  • Hastalık ve zararlılara karşı dayanıklılığı olumlu şekilde etkiler.
  • Sebze ve meyvelerin daha renkli ve canlı görünmelerini sağlamak sureti ile kaliteyi arttırır.

 

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Enatural K” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…

Shopping Cart
WhatsApp
Ürünlerimiz Hakkında Bilgi Alın!
Merhaba size nasıl yardımcı olabiliriz?